Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe odata cu hotararea de a avea primul copil..incercari peste incercari esuate, pana cand o cunostinta ne-a recomandat-o pe doamna doctor Vasile Mihaela din Craiova (eu fiind din Drobeta Turnu Severin).

Am mers la dansa pentru primele controale, a descoperit ca aveam niste polipi pe uter, aceasta fiind cauza problemelor. M-a operat, am scapat de ei, iar in jumatate de an am ramas insarcinata...ne doream fetita..asa a si fost.

Totul a fost bine pana la 3 luni de sarcina, apoi au inceput problemele...placenta desprinsa, brida amniotica, lipsa lichidului, circulara de cordon, contractii pe toata perioada sarcinii. Cu ajutorul doamnei doctor am trecut peste tot si a sosit clipa mult asteptata.

Am fost internata Luni dimineata...pentru ca era pericol sa nasc oricand neavand lichid suficient. Joi dimineata la ora 9 am intrat in operatie...Am primit anestezie totala pentru ca cea rahidiana nu si-a facut efectul. M-am trezit afara...dupa 45 de minute.

Am nascut la inceputul saptamanii 37. Fetita a avut 2360 grame si 46 cm. Nu am vazut bebelusul pana seara. Sotul l-a vazut...imediat cum am nascut l-au chemat sa i-l arate.

Erau mai multi bebelusi acolo, dar el si-a ridicat privirea tocmai la ea...a stiut ca e a noastra. Seara mi-a fost adusa bebelina...Asistentele mi-au adus-o putin, pentru ca nu ma puteam ridica...Am plans...Am plans si noaptea pentru ca ea plangea si nu ma puteam ridica la ea...

De a doua zi m-am ridicat si m-am putut duce la ea. Am schimbat-o, i-am dat sa manance...parca totul venea de la sine...Eu nu credeam in reflexele de mama...mi se pareau prostii...dar nu...ele chiar exista.

Am stat pana Miercuri in spital, bebe trebuia sa treaca de 2500 de grame sa putem pleca. Doamna doctor si asistentele s-au comportat exemplar. Cu asistentele de la neonatologie am avut ceva probleme...mi-au lasat un gust amar din pacate...Dar totul a trecut. Acum suntem bine, avem aproape 2 anisori.

Si acum doamna doctor a ramas medicul meu. Daca n-ar fi fost dansa poate nici acum nu aveam minunea mea mica, Nicole.

(Patricia, Dr. Tr. Severin)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!