MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Florentina. As vrea sa va impartasesc povestea mea despre cum am nascut. Deci, am nascut la Spitalul Judetean Slobozia, judetul Ialomita.

Pe tot parcursul sarcinii am fost la cabinetul domnului doctor Darabanu Ion. Aveam 41 de saptamani si 2 zile iar bebe nu voia sa vina pe lume. La indemnul soacrei si a cumnatei am plecat la spital neavand nicio durere.

Ajunsa acolo totul era bine, nu era momentul sa nasc. Seara cand m-au chemat la monitorizare au vazut ca am contractii, dar eu nu le simteam. Bataile bebelusului scadeau, eu nu simteam nimic.

Moasele au chemat doctorul care era de garda, si anume doctor Radulescu Sebastian. A stat si a analizat situatia si a decis sa ma opereze impreuna cu domnul doctor Ghenov Mihail, care a fost mana a doua, pentru ca eram trecuta de termen, aveam miopie, bataile bebelusului scazute...In fine..

La ora 19:40 am nascut in baietel de 2710 grame si 50 cm sanatos tun. Inainte sa intru in operatie le-am dat moaselor cate 50 de lei, doctorilor le-am dat a doua zi, cand m-au dus in salon. Nu le-am dat bani multi, dar au fost multumiti.

S-au purtat frumos cu mine pe parcursul sederii mele in spital, atat ei cat si asistentele. Mai erau unele cam rele dar nu le luam in seama. Cu operatia nu am avut probleme si nici nu am. Am nascut acum 7 luni si o saptamana. Mai exact pe 6 Iulie 2016. Multumesc!

(Flori, Ialomita)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste