MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In data de 05.11.2015 a venit pe lume minunea noastra! O fetita de 3110 grame prin operatie cezariana, din multiple motive. De cand am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv am asteptat cu nerabdare prima vizita la medic.

Am cautat o doamna doctor tanara si atenta iar in urma recomadarilor am ajuns la doctor Sasu Elena...o doamna deosebita, un adevarat OM.

Nu am avut chiar cea mai usoara sarcina, bebe nu s-a intors si lovea constant in rinichii mei, fapt ce-mi cauza colici renale..dureroase. Pe ultima suta de metri a trebuit sa stau internata pentru ca nivelul Fierului era ingrijorator si ne punea viata in pericol, atat mie cat si fetitei mele.

Pe parcursul intregii sarcini doamna doctor a fost lanaga mine, atat in momentele importante cat si in grijile mele exagerate datorate faptului ca urma sa devin mamica pentru prima oara!

M-a sprijinit, m-a sustinut, mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile, mi-a aratat grija pe care o merita fiecare mamica! Mi-as dori ca toate nasterile din lume sa se desfasoare ca a mea si toti doctorii sa fie a cum este ea!

A facut din nasterea fetitei noastre un moment unic, fericit, feeric, pe care o sa mi-l amintesc toata viata cu zambetul pe buze. Nu tin minte durerile, grijile, recuperarea, tin minte doar un medic desavarsit si un copil minunat!

(Ioana, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste