MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Da...in sfarsit venise ziua cand trebuia sa nasc, ziua cea mare, aveam planuit sa nasc pe cale naturala cu doctorul care imi urmarise sarcina de la inceput.

Am fost internata la spital cu contractii suportabile, am facut un ecograf pe la ora 9 dimineata si doctorul a spus ca am o mica fisura la membrane si ca e pe vine...boon!! Am mers in salon, pe la ora 12 m-au luat contractiile mai tare si am eliminat dopul, la scurt timp s-a rupt si apa.

Au venit asistentele, m-au luat pe jos, in timp ce apa imi curgea...am coborat 2 etaje fiindca lifturile erau ocupate si unul defect, pentru a merge la sala de travaliu. Acolo am trait un cosmar, aveam contractii care nu se mai opreau, dureri mari, credeam ca nu mai scap, asistentele nici nu ma bagau in seama, tipam cat puteam de tare...o asistenta manca salata Beof in fata mea si se uita iar doua stateau la barfa.

La un moment dat a venit doctorul meu, Smuc Razvan si mi-a zis ca el nu poate sa ramana in spital fiindca trebuie sa stea cu copiii lui acasa, am stat cu acele dureri pana la ora 4.

La ora 4 a venit un alt doctor, i-am dat bani...cam 300 de lei, mi-a facut un control si a zis ca n-am dilatatii deloc, m-au bagat la operatie de urgenta...am nascut o fetita de 4050 grame.

(Stefania, Barlad)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!