Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Polizu are blocul operator plin de nozocomiale, mamicile care vor sa nasca prin cezariana sa nu riste. Doctorii iti dau un raspuns de te lasa rece "Zi merci ca te-ai ales doar cu un stafilococ!" de care nu mai scapi asa usor, sau "Daca faci infectie este din cauza igienei de acasa!" sau iti mai spun "Stai linistita este normal sa iti curga puroi de la operatie pentru ca ai facut reactie la firul de la plaga" in conditiile in care pe partea stanga a plagii aveam necroza iar pe partea dreapta pana pe labiul drept in organism.

Te trimite acasa cu un pumn de comprese sterile si o reteta si iti recomanda sa dai un sms peste 2 zile sa spui cum te simti si daca este, ne vedem peste cateva zile sa facem o incizie mica sa dreneze, dar sms nu mai apuci sa dai ca daca stai asa dai in septicemie.

2 ore m-au salvat de la moarte, acum ma lupt sa scap de stafilococul pe care l-am capatat din blocul operator, asta se intampla la Polizu pe 23 decembrie 2016 ... Asta este in tara noastra, putem muri cu zile din cauza ca nu isi sterilizeaza bocul operator si instrumentele cu ce trebuie si lipsa de interes a doctorului cu renume din Polizu ...

In ce am scris eu este vorba si despre doctorul cu care am nascut eu, un doctor cautat la Polizu, plus inca doi doctori la fel de renumiti cu care au nascut prietenele mele acum cateva zile, care au si ele aceleasi probleme ca si mine. Doctorul cu care am nascut eu se numeste doctor Pechi Florin Laurentiu, pentru ceilalti doi doctori nu pot sa dau eu numele ...

(Geanina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!