Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in Spitalul Polizu, am avut intentia de a naste pe cale naturala insa nu am avut dilatatie. Asteptand in camera de travaliu si auzind chinurile prin care au trecut alte mamici, ma rugam la Dumnezeu sa nu ma mai dilat deloc si sa am nevoie de cezariana.

Am fost foarte socata de ce auzeam! Mi s-a rupt apa la orele 22 (17.08.2015), la ora 23 eram deja in sala de travaliu urmand ca la orele 17 (18.08.2015) sa fiu bagata in sala de operatie!

Am zis ca a pus Dumnezeu mana pe mine cand a venit asistenta sa ma pregateasca pentru operatie, asa mult m-am bucurat!

Asistentele s-au purtat foarte ok in camera de travaliu insa dupa operatie parca a inceput calvarul! Nu aveam dureri deloc insa supararile mele au inceput odata cu alaptarea. Nimeni nu te ajuta cu nimic, ceream ajutorul asistentelor si sincer va spun din 6-7 asistente care tot se schimbau doar 2 erau super ok.

Ma invatau fara sa le cer ajutor, ma sfatuiau! Tin sa precizez ca baietelul a fost cel mai mare din ziua aceea (4100 grame) si foarte cuminte!

Cand ceream ajutorul si vedeam ca nici nu se uita la tine (chiar si dandu-le bani) ma apuca plansul, norocul meu a fost ca mai tot timpul a fost sora ma langa mine si ma sustinea ca altfel cred ca intram in depresie!

Experienta din spital a fost foarte urata din punctul meu de vedere! Nu as fi nascut acolo daca doctorul meu nu apartinea de acel spital! Am nascut cu domnul doctor Branescu Nicusor! Un doctor extraordinar, se poarta exemplar cu pacientele.

Dar acum vazand ce frumusete de baiat am, va spun sincer ca am uitat prin ce am trecut!

(Georgiana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!