Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Delia din Bucuresti a dorit sa ne povesteasca despre nasterea sa la Maternitatea Regina Maria si a postat povestea direct din contul personal de Facebook, ii multumim si o publicam mai jos:

"Doresc sa va informez despre nasterea mea la Regina Maria. Am intrat in travaliu la ora 21.00, am fost la urgenta in Baneasa dimineata la ora 2.00.

Cand am ajuns am primit camera si am fost tinuta in travaliu pana la ora 11.00 dimineata. La ora 11.00 s-a constatat ca trebuie sa fac cezariana. Nimeni nu mi-a explicat de ce trebuie sa fac cezariana, de ce nu pot sa nasc natural, care este cauza? De ce nu mi se administreaza o injectie de dilatare sa nasc natural?

In timpul celor 9 ore asistentele m-au lasat singura, nimeni nu s-a ocupat de mine, mi s-a administrat doar o branula si aceea pusa prost. Pe parcursul celor 3 zile de internare daca aveai nevoie de ceva trebuia sa apesi pe un buton sa vina o asistenta. Asistenta venea dupa 10-15 minute si daca cereai ceva si uita sa mai vina inapoi.

Oricum, cred ca am inteles in final, cei de la Regina Maria nu fac nasteri naturale, doctorii nu sunt bazati sa duca pana la capat nasteri nature. Exact aceeasi situatie a avut si sora mea.

Am fost externata dupa 3 zile cu bebelusul cu un icter accentuat. Mi s-a recomandat sa vin la control la pediatrie dupa cateva zile. Am revenit la camera de garda la Regina Maria cu icterul copilul si am avut o mare surpriza: am fost trimisa la Budimex pentru internare pe motivul ca cei de la Regina Maria nu au locuri pentru internare.

De asemenea cand am facut analizelele copilului i s-a luat sange cu ac si cu siringa din vena de la mana si l-au chinuit 20 minute. Incredibil si la stat se ia din deget in cateva secunde fara sa chinuie copilul.

De asemenea, obstructie de canal lacrimar care nu este mentionat pe fisa de externare si se prescrie un medicament fara reteta.

Va rog sa va ganditi bine daca doriti sa nasteti la Regina Maria sau sa mergeti la camera de garda cu copilul.

Sloganul de la Regina Maria: "NE PASA DE OAMENI!" Intrebarea mea este: "OARE VA PASA DE OAMENI?"

(Delia, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!