MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Se spune ca nasterea este cea mai puternica amintire pe care o femeie o poate avea. Amintirea care nu se sterge niciodata… Cand mi-am vazut pentru prima oara copilul si l-am tinut pentru prima oara in brate, m-am simtit cel mai fericit om de pe Pamant.

Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit in acel moment, timpul s-a scurs rapid e unul din putinele lucruri pe care le mai tin minte imediat ce m-am trezit din cezariana.

Am nascut la stat deoarece eram mama singura si nu imi permiteam sa merg la privat. Nasterea pentru mine a insemnat un nou inceput, nu doar pentru ca urma sa ma intorc acasa cu un nou membru al familiei ci si deoarece incepeam din nou totul, era ca si cum as fi renascut dupa despartirea de tatal lui.

Stiam din clipa in care l-am vazut pe cel mic ca pentru mine asta este a doua sansa de a-mi lua viata in propriile maini si de a incerca sa traiesc asa cum vreau eu si sa imi cresc copilul intr-o familie sanatoasa si linistita.

Durerile dupa cezariana nu au fost asa rele. Erau suportabile dar meritau tot efortul. As mai trece prin aceasta experienta deoarece este una absolut magica. E incredibil cum se poate ca un om sa aiba 2 inimi in corpul sau in acelasi timp. Aceasta este dovada existentei lui Dumnezeu si a minunilor pe care le poate infaptui.

(Luciana, Curtea de Arges)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste