Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pe data de 9 Iulie 2016, insarcinata in 39 de saptamani, am fost internata in Spitalul Cuza Voda pentru a fi supravegheata de catre doamna doctor Ciupilan. Faptul ca am fost internata atat de repede, a avut un efect negativ asupra mea.

In fiecare dimineata erau monitorizate BCF-urile bebelusului meu. Era putin cam lenes dimineata si doamna doctor a considerat ca e necesar sa fac niste perfuzii cu vitamine.

Dupa aproape o saptamana de stat in spital, pe data de 14 Iulie am avut mici contractii dupa care mi s-au rupt membranele. A fost chemata doamna doctor care nu a ezitat sa apara. Am fost dusa la sala de nasteri dar din pacate contractiile erau prea mici si nici dilatatia nu era suficienta. Am fost trimisa inapoi pe salon, iar pe seara doamna doctor a venit sa ma vada. Imi daduse de inteles ca nu pot naste natural un copil de 4 kg, dar am lasat-o pe ea sa decida asta (altfel plateam 500 de lei cezariana).

A doua zi am fost din nou pe sala de nasteri, unde mi s-a pus perfuzie pentru provocarea nasterii. Din pacate fara rezultat, dupa 1 ora de dureri groznice. Doamna doctor a fost langa mine tot timpul. Am fost dusa pe T.I. cu niste contractii puternice dar chiar si acolo am fost verificata de multe ori sa se vada dilatatia, dar fara nici un rezultat. Am ajuns in sala de operatii, unde a decurs totul bine. Sa ii vad fatuca pentru prima oara a fost minunat! Glasul lui mi-a ajuns la inima. Asta s-a petrecut pe 15 Iulie 2016 la 14:25.

Am fost dusa inapoi pe T.I. unde mi-a fost adus baietelul aproximativ dupa 1 ora jumatate. L-am sarutat pe frunte si emotiile m-ai coplesit. Am vazut pe fruntea lui, langa spranceana dreapta o blanduta. Am crezut ca era eritemul bebelusilor ce apare in mod normal.

Tocmai a doua zi am fost urcata pe salon, unde se afla iubirea! Dar dintr-o simpla blanduta, am trecut la tot corpul iritat. Neonatologul de garda a spus ca e doar eritem, sa il dau cu Baneocin.. Il dadeam, dispareau pe moment, apoi apareau altele, de 2 ori mai multe! Asistentele sale erau minunate, se ocupau perfect de bebei. Asa am tinut-o 2 zile. Se facuse Luni si eu nu mai ieseam din spital. Pe la pranz vine doamna neonatolog raspunzatoare de el, ma ia separat in cabinetul dumneaei si imi spune "Doamna copilul dumneavoastra are stafilococ, ce rezultat aveti la exudatul din nas?"

Uitasem complet de exudatul recoltat la internare, recoltat cu o saptamana jumatate inainte. Merg la asistentele ce se ocupau de mame si le intreb de rezultat. Fara nici o grija mi-au spus ca nu este bagat in program. Imi sun o colega de scoala care lucreaza la laborator si discut cu ea sa imi zica rezultatul. Astept cam vreo ora si ma duc din nou la asistente. Le intreb din nou de rezultat. Acelasi raspuns, ca nu este in calculator.

Fusesem sunata deja de colega mea care imi spusese ca rezultatul era pozitiv la stafilococ si ca a fost bagat in calculator. Ii spun asistentei ca este bagat. Se uita cu uimire la mine si mergem impreuna sa il caute. Era pozitiv intr-adevar. A urmat 4 zile in care copilul meu a facut tratament intravenos. Facusem o depresie de nu ma puteam opri din plans. De ce tocmai copilul meu?

Daduse vina pe mine de ce? Eu am nascut prin cezariana si chiar daca nasteam natural, secretia vaginala iesise perfect curata! Cum au putut spune ca e vina mea, cand rezultatul pozitiv era o musamalizare? Domnisoara neonatolog, care era o domnisoara la vreo 60 de ani imi vorbea de parca eram ultimul om de pe pamant! Ce vina aveam eu ca spitalul era plin de stafilococ? Cum putea ea sa imi spuna ca din cauza locului meu de munca am un copilul ce are stafilococ? Minciuni! Spitalul lor e plin!

Asistentele de pe neonatologie au fost minunate, isi faceau treaba cu atata rabdare! Am ramas uimita de atitudinea lor. Si asistentele care se ocupau de noi au avut un comportament normal, nici nu am avut complicatii ca sa am nevoie de serviciile lor.

In concluzie, personalul a fost unul cat se poate de normal. Doamna doctor Ciupilan are doar ghinionul ca lucreaza intr-un spital infect ce la suprafata pare perfect!

Acest spital este sters din alegerea mea la urmatorul copil!

(Ana, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste