MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am aflat ca sunt insarcinata desi nu eram pregatita sa devin mama. Am mers la medicul meu ginecolog doctor Galeaschi un medic de nota 10 am discutat, m-a informat in detaliu si am asteptat sa treaca timpul.

Incet, incet burtica se rotunjea, se vedea insa ce era mai greu urma sa ma ia prin surprindere: o durere de spate ce se lasa pe piciorul drept a inceput sa-mi dea batai de cap.

Ajunsa de urgenta la UPU Iasi la un control mi s-a spus ca este totul in regula. Insa durerile si disconfortul nu ma lasau.

Ajunsa la doctorul reumatolog Stamate Cristina, m-a vazut si la recomandarea ei am facut infiltratii langa coloana. Aveam 6 luni si jumatate de sarcina.

Dar a sunat-o pe doamna Carmiba Shash sa ma urmareasca pe urmatoarele luni de sarcina. Am ajuns la finalul sarcini si am nascut o fetita sanatoasa si frumoasa foc cu dumneai dar prin cezariana deoarece mi s-a depistat ca am spondiloza si riscam sa-mi agravez situatia in timpul nasterii naturale.

Mai mult decat atat, din ce suportasem, dupa nastere durerile au reaparut si am fost nevoita sa urmez tratamente greu de suportat.

Au trecut acei ani atat de repede ca ni s-a facut dor de un bebe mic. Insa frica si durerea lasata de spondiloza nu ma lasa sa reincerc sa devin mama din nou.

(Nicoleta, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste