MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Mihaela Alexandra si pe data de 28.11.2015 la orele 16:45 si 16-48 am nascut prin cezariana pe Razvan si Dorian. Am nascut la Spitalul de Urgenta din Petrosani, cu doamna doctor Faibis Sidonia.

Era o zi de Sambata, stateam in pat. Avand sarcina gemelara, ultima luna de sarcina am petrecut-o mai mult la pat. Toata ziua ma durusera soldul si piciorul drept, dar la un moment dat nu mai puteam respira. Bagajelul il aveam facut de 3 luni :)

Am chemat sotul repejor si am fugit la spital. Ajunsi acolo, doamna doctor mi-a facut controlul ginecologic, aveam dilatatie de 3. Emotii cat cuprindea, venisera si parintii mei, mama plangea, eu nu puteam respira de emotii.

Am fost bagata de urgenta in operatie, desi am alergie la anestezic, aceasta a fost alegerea mea, travaliul putea dura si 20 de ore. Nu mi se rupsesera membranele, nu aveam contractii....Dorian avea o manuta pozitionata invers, exista riscul sa i se fractureze daca alegeam sa nasc natural.

Toate gandurile si emotiile au disparut in momentul in care mi-am vazut puiul cel mare (asa ii spun lui Razvan, find mai mare cu 3 minute decat Dorian). Pe obraji imi curgeau siroaie lacrimile, de bucurie, de emotie....l-am sarutat si am simtit cum fiecare particica a trupului meu danseaza pe cele mai frumoase melodii.

Apoi puiul meu mic, Dorian...am respirat usurata cand l-am sarutat si a inceput sa planga, mii de emotii amestecate.... viata mea a capatat alt sens, asteptarea a luat sfarsit.

Si astazi, dupa aproape 10 luni, imi aduc aminte cu drag de doamna doctor. Nu m-a lasat o secunda, a fost alaturi de mine, m-a mangaiat, a glumit, m-a felicitat. O doctorita deosebita, implicata total. Chiar a facut o gluma, dupa ce l-a scos pe Dorian...a spus ca il vede si pe al treilea :) ii multumesc lui Dumnezeu pentru sansa pe care am primit-o, sa nasc gemeni, sa fiu de 2 ori binecuvantata. In fotografie aveam 15 ore de viata. Ei de cand s-au nascut, iar eu de cand am renascut...

(Mihaela, Petrosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste