Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sarcina mea a decurs cam asa: dupa o perioada de 1 an in care am incercat sa raman insarcinata, in luna Septembrie, am facut un test de sarcina si spre fericirea mea testul a iesit pozitiv ceea ce nu imi venea sa cred! Am sunat doctorul meu ginecolog pe care l-am cunoscut intamplator dintr-o problema nefericita. Doctorul se numeste Nelu Alexe.

M-am dus la control, mi-a spus ca sunt insarcinata in 2 luni, sarcina era ok! M-a trimis sa-mi fac analizele, m-a indrumat numai unde era ok si pentru bebe si financiar! Am fost la Panduri si la Filantropia sa fac analizele!

La Filantropia morfologia fetala am facut-o gratuit in urma unei trimiteri de la medicul de familie si o adeverinta de la scoala sau munca, ce multe mamici nu stiu e ca in loc sa dea 8 milioane pe aceasta analiza ea se poate face si gratuit!

Nu a vrut sa primeasca banii sub nici o forma! El era de garda la Spitalul Universitar (Municipal) si la Spitalul Militar. Mereu m-a chemat la spital la controale nu la cabinet privat! Nu mi-a cerut niciodata banii pe consultatii doar ce vroiam eu sa-i ofer si cat. Abia, abia mi-i lua! De cate ori l-am sunat mi-a raspuns imediat nu conta la ce ora. Daca era in operatie imi raspundea asistenta si ma intreba daca este urgenta, sa mi-l dea la telefon daca nu ma suna el imediat cum termina!

Si sa ajungem la final - eram intr-o zi de Vineri eu mai avand 2 saptamani pana la termen pentru ca am nascut prin cezariana ( la cerere ), pe la ora 18:30 m-au apucat contractiile eu fiind anuntata de el ca este plecat din Bucuresti la Pitesti ca boteza, l-am sunat sa ii spun si mi-a spus sa ma duc urgent la spital.

La Municipal ma astepta acolo doctor Zavidei sa imi faca un control, sa vada si daca este ceva, el intr-o ora este in Bucuresti si sa-l tin la curent cu tot! Si doctor Zavidei l-a sunat si i-a spus ca eu nasc, ca trebuie sa ma opereze. Doctorul meu m-a sunat si mi-a spus sa stau linistita, ca el vine in Bucuresti. Cum a sosit a venit la mine si am intrat in operatie, am fost foarte fericita ca a venit ca nu aveam incredere in nimeni in afara de el, si la ora 00:23 am nascut o fetita de 3.300 si 50cm.

Anestezista pot sa spun ca a stat toata operatia numai la capul meu si asistenta la fel, amandoua au stat langa mine, nu s-au dezlipit nici macar o secunda! S-a terminat operatia, a venit la mine in salon, m-a anuntat ca el pleaca inapoi si ca ma lasa in grija doctorului Zavidei pana Duminica cand vine el la mine!

Asa a si facut: Duminica a venit la mine si a cerut sa fiu bagata in rezerva de 2 persoane, nu m-a lasat sa stau in salon cu 5 persoane! Am o operatie de invidiat, am 1 an si 3 luni si se mai vede foarte putin, nu am avut nici macar o durere de burta sau in locul unde am fost taiata! Si la ora actuala tinem legatura! Un doctor de nota 100, cel mai bun, cel mai tare! Ii multumesc din suflet pentru tot! Numarul 1 este doctor Nelu Alexe! Multumesc mult!

(Gabriela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste