Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In curand, pe 17 Septembrie, se fac 3 ani de cand universul nostru s-a schimbat. Minunea s-a intamplat intr-o Miercuri dimineata. Cu doar o seara inainte sarbatoream ziua mea de nastere iar orele noptii treceau rapid catre marele eveniment. Pe toata perioada sarcinii am intampinat obstacole, eminenta de avort, internari si ulterior am descoperit fibroamele ce au evoluat destul de rapid.

Toata ingrijorarea mea a fost risipita de domnul doctor Ciobotarul Jean si asistenta Lili. Mereu aveau cate ceva incurajator de spus. Am fost multumita pana in ultima clipa de serviciile oferite. Am nascut prin cezariana pentru a evita eventualele complicatii, hemoragie, si pentru a indeparta fibroamele.

Nasterea a avut loc la Maternitatea "Chicos" din Galati. M-am prezentat cu bagajul dimineata la 8 si dupa internare am fost preluata de asistente pentru a urma procedurile premergatoare cezarienei. Personalul a fost dragut, fiecare prezentandu-se in parte si explicand ce urmeaza sa imi faca. Tot filmul s-a derulat pe repede inainte, anestezie in coloana, intinsa pe pat...glas de copil :)

Atunci nu am realizat prea multe, mi-ar fi placut sa mi-l lase pe piept cat terminau ei cusaturile, mi-ar fi placut sa il ating, sa ii simt respiratia dar din pacate nu s-a intamplat asa. A urmat apoi recuperarea din anestezie, la fel cuvinte de bine la adresa asistentelor. Veneau si intrebau cum ma simt daca am nevoie de calmante inainte de cele planificate.

Recunosc ca am suportat foarte bine interventiile, nu am avut dureri de cap sau dureri prea mari dupa cezariana. Cred ca tine mult si de firea fiecaruia de a suporta durerea. Medicul meu ma vedea zilnic, ba chiar imi schimba dansul pansamentul. Legat de personalul din maternitate, asistentele ce aveau grija de copii, nu pot sustine ca empatizau prea mult cu ingrijorarile mele. Poate pentru ele eram a o mia ce puneam aceeasi intrebare dar eu as fi dorit sa mi se raspunda fara aerul acela superior si fara ambiguitati.

Nu am primit sustinere in ceea ce priveste alaptatul, noroc de domnul doctor care mi-a controlat sanii si a constatat ca facusem furia laptelui si de doamna Lili ce a avut grija sa imi arate ce trebuie sa fac pentru a alapta corect. In concluzie le multumesc din inima lor si personalului ce m-a asistat la nastere.

Legat de igiena spitalului va pot spune ca nu e tocmai ce ar trebui sa fie in maternitate, aici ma refer strict la rezerva in care am stat. Costul camerei pe care am impartit-o cu o alta manica a fost de 150 lei de persoana/seara. Enorm de mult pentru conditiile date. Praful pe televizor era de 1 deget, toaleta lasa de dorit, dusul curgea pe unde vroia numai prin capul dusului nu.

Aceasta a fost experienta mea, pentru mine la momentul respectiv, destul de placuta.

(Andreea, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste