Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Poveste despre nasterea fiicei mele Andreea care acum are 1 an si 4 luni a fost destul de DIFICILA SI PLINA DE EVENIMENTE NEPLACUTE. Toata perioada sarcinii am petrecut-o m-ai mult in spital deoarece a fost o SARCINA CU RISC! In urma cu 5 ani am mai pierdut o sarcina la 5 luni si mi-a fost foarte frica sa nu o pierd si pe aceasta.

Toata perioada sarcinii cu Andreea am petrecut-o la Spitalul DE URGENTA din Slatina si Domnul Doctor Eremia Ion m-a supravegheat in tot acest timp pentru care am sa-i fiu vesnic recunoscatoare! Am nascut la 9 luni prin cezariana ,fetita a avut Apgar 8 ceea ce m-a ingrijorat! Au bagat-o la Terapie Intensiva , nu respira bine! Am mai stat 3 saptamani in spital apoi am vazut ca starea se inrautatea si am plecat cu ambulanta la Bucuresti,unde mi s-a pus un diagnostic care m-a cutremurat:DUBLU ARC AORTIC!!!!

In ROMANIA sansele erau minime asa ca asistati de medic am mers in ITALIA si a fost operata EXTRA-CARDIAC! ACUM MULTUMIM TUTUROR SUNTEM FOARTE BINE, avem 12 kg, 84 cm, si suntem pline de energie! DUMNEZEU NE-A AJUTAT IN TOT ACEST TIMP ! EU IMI PIERDUSEM ORICE SPERANTA, ERAM LA PRAGUL DEPRESIEI ,dar usile au inceput sa ni se deschida una cate una si am ajuns cu bine la capatul tunelului unde era o raza de LUMINA! Va doresc multa sanatate si toate cele bune!

ACEASTA ESTE POVESTEA NASTERII FETITEI MELE ANDREEA! (Mihaela, Slatina)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste