Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut pe 20 ianuarie 2011 o fetita pe nume Miruna. Acum avem 5 anisori si 5 luni. Am nascut la Spitalul Judetean Pitesti cu domnul doctor Buzatu Marcel si cu domnul doctor Ghica. Din punctul meu de vedere sunt doi medici de nota 10.

Am nascut prin cezariana la recomandarea domnului doctor Buzatu Marcel...In dimineata de 20 ianuarie 2011 la ora 8 m-am dus la spital impreuna cu sotul meu si cu parintii. Bineinteles ca toata noaptea nu am putut inchide un ochi cu gandul la nastere. Imi faceam tot felul de idei: cum va arata fetita, cum va fi operatia si multe altele.

La ora 9 si vreo 20 de minute am intrat in sala de operatie imbracata in acel halat dat din spital si putin speriata. Stiu cand m-am asezat pe masa de operatie, stiu cand domnul doctor a bagat un pansament, tifon intr-un vas mare cu rivanol si mi-a dat pe burta, iar in momentul acela i-am spus ca imi e frig, eram constienta cand mi-a pus perfuzia in care a bagat ceva.

Imi amintesc si acuma luminile acelea mari de deasupra mesei de operatie. Iar la un moment dat m-i s-a rupt firul. La ora 9 si 55 minute s-a nascut fetita. Operatia a decurs normal, fara niciun fel de problema. Cand am tinut-o in brate pentru prima data am simtit un gol in stomac.

La inceput imi parea dificil sa ii dau sa suga dar imi facea placere si incepuse sa nu mai am rabdare sa se faca ora de supt. Dupa trei zile de spitalizare eu si buburuza am plecat acasa. Acum suntem domnisoare mari si asteptam sa plecam la scoala.

(Georgeta, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste