Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in Maternitatea Barlad prin cezariana. Medicul meu a fost (si este) doctor Tornea Artur, un medic extraordinar, care mi-a monitorizat toata sarcina.

La 39 de saptamani si 2 zile mi-a programat internarea si cezariana. La ora 6 punct am fost la UPU pentru internare. Aici asistentele foarte dragute. In schimb, cand am ajuns la sala de travaliu doamna de acolo era putin cam neincantata de internarea mea mai exact de ora la care m-am internat.

In fine s-a facut schimbul de tura si au venit asistente mult mai dragute. Pana a ajuns medicul meu in spital mi s-au facut analizele, mi s-a montat sonda, medicul anestezist a venit si m-a pregatit psihic pentru ce va urma (fapt pe care l-am apreciat pentru ca eram terminata de frica si abia mai puteam vorbi).

Am ajuns in sala de operatii, mi s-a facut anestezia si a inceput operatia. Pe tot parcursul operatiei anestezistul si o asistenta au stat la capul meu si m-au intrebau cum ma simt. Am ajuns la terapie intensiva unde personalul a fost minunat. Mi s-au administrat calmante cand am inceput sa ma dezmortesc, in permanenta am fost monitorizata.

Partea "frumoasa" a fost a doua zi cand am ajuns in sectia bebelusilor. Mi s-a adus bebelusul seara la 6, cica schimbat si hranit. Era ud pe piept de la cum i-au dat sa manance cu lingurita sau cu cana si dupa aproximativ 30 de minute deja cauta sa pape iar dar ce sa-i dau ca lactatia intarzia sa apara.

Ca sa il linistesc ma plimbam prin salon cu el si am primit observatii ca il tin toata ziua in brate (dar eu il aveam de cateva minute). Seara la baie a venit o asistenta care mi-a lasat un gust amar: s-a comportat cu toate mamicile de parca eram vite si aveam inca vreo 30 de copii acasa. Mentionez ca e primul copil.

Dupa momentul cu pricina am plans de nu-mi puteam reveni. Noroc ca pe toata perioada internarii sotul mi-a fost alaturi si m-a incurajat , altfel nu stiu cum as fi trecut peste toate momentele. In schimb restul personalului extraordinar: o asistenta m-a ajutat sa alaptez prima data pentru ca nu aveam mameloanele formate si bebe nu putea sa suga (ii multumesc pentru ajutor).

Multumesc lui Dumnezeu acum suntem acasa, bine, relaxati si nu ne mai impune nimeni un program.

(Denisa, Barlad)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste