Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la Spitalul Filantropia din Bucuresti prin cezariana un baietel de 3 kg cu domnisoara doctor Laura Tigoianu. Initial am fost sceptica asupra spitalului insa dupa ce am studiat diverse site-uri de specialitate printre care si AmNascutAcolo.ro, am ajuns la concluzia ca "acolo se nasc copii" si sunt specializati in asa ceva.

Am avut nasterea programata pentru data de 2 Martie 2016 insa bebelusul a decis sa vina pe 21 Februarie. Am mers direct la maternitate unde am fost primita cu prioritate si consultata de catre medicul de garda. Dupa ce s-a luat decizia ca este imperioasa nasterea prin cezariana deoarece bebelusul nu se intorsese, se afla in pozitie pelviana si era destul de riscant au contactat-o pe domnisoara Tigoianu care s-a prezentat in timp record la maternitate.

Mentionez ca m-am prezentat la spital la ora 9.00 dimineata iar la ora 12.00 imi tineam minunea in brate. Am ramas foarte placut impresionata de conditiile din spital, de curatenie si de atentia cadrelor medicale. Nu este obligatoriu sa dai ceva, nu cere nimeni, dai in cazul in care esti multumit. Sunt cadre medicale si asistente care nu iau nimic.

Nu am simtit absolut nimic in timpul nasterii. Anestezistul, doctorul Soare si-a facut meseria ca la carte. In noaptea respectiva mi-au fost administrate calmante chiar si un somnifer si pana dimineata m-am odihnit. Copilul a fost adus a doua zi cand am fost deja transferata in rezerva.

Problema este ca atunci am si simtit prima durere, in momentul in care a trebuit sa ma dau jos din pat. Practic esti obligata. A fost groaznic, insa a trecut. Lapte nu am avut sa-i dau bebelusului insa doamnele asistente au venit imediat cu seringa pentru a rezolva problema.

Am stat in rezerva cu doua paturi si a fost foarte ok. Calmante am primit in permanenta. Noaptea am avut o surpriza si mai placuta. Copiii fiind agitati si al meu si al celeilalte mamici au fost preluati de catre o doamna asistenta foarte amabila ca sa ne putem odihni.

Pentru mine nasterea la Filantropia a fost exceptionala. Recomand cu toata caldura. Doamnisoara doctor Tigoianu, chiar daca este foarte tanara si-a facut meseria exceptional. La 4 luni dupa nastere m-am recuperat complet iar semnul de la operatie nici ca se vede, oricum a fost facut sub linia chilotului.

Doamna Mihaela, una dintre moase este un inger pe Pamant, m-a invatat absolut tot ce am de facut. Cand m-am trezit cu copilul in brate nu stiam absolut nimic. Nici sa schimb un pampers. Ma intrebam daca trebuie sa-l schimb eu sau vine cineva...:)))). Am primit tot sprijinul si astazi David este un baietel sanatos si tare jucaus.

Multa bafta viitoare mamici!

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste