Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Cu ce as putea sa incep, sunt studenta la medicina, iar experienta nasterii a fost una cat de cat ok. Pe 21 Decembrie 2015 venisem la un control de rutina, aveam 38 de saptamani.

La control medicul meu spune ca, copilul are 2700 grame si 49 de cm dar ca e o mica problema, s-a infasurat in cordonul ombilical, asa ca ultimele cuvinte ale dansului au fost "peste o saptamana la ora 9 va astept la spital pentru cezariana".

Am plecat de la spital atat fericita ca imi voi vedea fetita dar si speriata de cuvantul cezariana. Ei uite ca a venit si data de 28 ora 7:30. Ma trezesc, fac un dus si plec intruna cu sotul meu la spital. Ajunsa acolo sun medicul iar acesta in 10 minute coboara.

Am mers spre sala de internari, iar apoi cu mari emotii am pornit spre o sala de asteptare, dupa ore si ore de asteptare, dupa monitorizari peste monitorizari in sfarsit mi se spune, in 5 minute intram in sala de nasteri.

Am intrat in sala mi s-au facut pregatirile necesare si iata ca la 19:15 a venit pe lume Daria cu 3000 grame si 50 cm. M-au scos din sala de operatii ca sa ma duca in salon, acolo ma asteptau rudele, sotul, socrii, o multime de oameni care asteptau sa ma vada pe mine si pe micuta Daria. In acea seara nu a fost adusa.

A doua zi vine o asistenta si spune ca imediat vine si aduce toti bebelusii, in fine a venit cu copiii dar nu era. Cand am intrebat de ea mi s-a spus ca nu poate sa o aduca deoarece are niste probleme si sa vina un "apartinator".

In sfarsit a venit sotul si ni s-a spus ca fetita noastra a fost dusa la sala de terapie intensiva cu insuficienta respiratorile, am stat internata 10 zile timp in care mergeam din 3 in 3 ore la alaptat. Nu am cuvinte sa multumesc doamnei neonatolog pentru ca mi-a salvat fetita si asistentelor pentru rabdarea cu care m-au invatat sa am grija de fetita mea.

(Denisa, Timisoara)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste