Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la maternitatea Bucur din Bucuresti. La nastere m-a asistat domnul doctor Said (numele de familie este lung si complicat si nu l-am retinut, este de origine araba).

De la inceput am fost la domnul doctor la clinica Telemedica din Bucuresti. Acolo am facut toate analizele si ecografiile, contra cost ca de obicei, pentru ca mai rar gasesti ceva gratis in Romania.

Nasterea era programata undeva intre 25 iulie si 1 august, dar gargarita mea s-a cam grabit si a venit pe lume in data de 22 iulie 2015. Totul s-a petrecut foarte repede!

Initial am vrut sa nasc natural, dar ultimele analize nu au iesit bine, nu mi se coagula bine sangele si nu mai aveam timp sa fac tratamente, asa ca domnul doctor m-a sfatuit sa nasc prin cezariana. Asa era mai sigur atat pentru mine cat si pentru fetita mea.

Mi-a zis sa vin la analize Marti la maternitate si atunci am si nascut. Mi-au facut asistentele analizele, o doctora mi-a facut o ultima ecografie, am trecut si pe langa sala de nastere naturala de unde se auzeau niste zgomote infioratoare, noroc ca sunt o fire mai tare.

Si apoi m-a bagat in sala de nastere. Acolo s-a petrecut totul repede: nu am simtit nimic, dar mi se parea ca aveam stari de lesin sau, cum imi spunea asistenta, uitam sa respir.

Apoi mi-am vazut fetita, pe Maria Eliza, avea 3,347 kg si era tare frumoasa ca si acum.

Dupa ce m-am trezit si a trecut anestezia am avut niste dureri mari, am crezut ca o saptamana nu ma ridic din pat. Dar asistentele nu m-au lasat. Dupa 24 de ore sau chiar mai putin m-au luat la plimbare pe culoare. Trebuia sa merg cat mai repede singura ca sa pot sa-mi vad fetita.

Ziua urmatoare m-au trimis intr-un salon, singura si mi-au adus si fetita. Asistentele nu mi-au zis ca pot sa o duc inapoi sus, sa nu dorm cu ea daca nu ma descurc sa-i dau de mancare si asa m-am chinuit trei zile, pentru ca nu prea aveam lapte eu nu stiam cam cat trebuie sa manance, mi-a facut niste rani la sani, iar din 3 in 3 ore ii dadeam lapte praf cu lingurita (ca asa se dadea acolo sa nu se obisnuiasca copilul cu biberonul).

Cum am ajuns acasa i-am dat imediat biberonul ca nu ma decurcam, eram agitate atat ea cat si eu si in plus tatal mereu ma agita si ma stresa ca nu aveam lapte, ca nu vreau sa-i dau san, ca dam bani pe lapte si multe altele. Si asa m-am stresat, nu am mai avut lapte decat 3 luni.

Acum gargarita mea are 10 luni si 9.3 kg si este perfect sanatoasa.

(Laura, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste