MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt Iuliana si am nascut in Octombrie 2014 un baietel frumos si sanatos prin operatie de cezariana la Maternitatea Polizu, cu domnul doctor Robe Florian. Sarcina mi-a fost urmarita tot de domnul doctor inca din saptamana a noua.

Pentru domnul doctor Robe am numai cuvinte de lauda fiindu-mi alaturi pe toata perioada sarcinii, mai ales ca din saptamana a-17 a inceput sa mi se scurteze colul, fiind necesare controale mai dese (am avut si 4 internari pentru a nu fi in pericol sarcina).

Acum revenind la momentul nasterii, fix in ziua in care am implinit 39 de saptamani, Joia, m-a programat domnul doctor la operatie deoarece dansul urma sa plece din Bucuresti in weekend si nu a vrut sa ma lase pe mana altcuiva in cazul in care ar fi trebuit sa nasc atunci (in plus bebe era bine, greutatea buna).

Operatia a durat cred ca vreo 25-30 de minute si nu au fost probleme, iar pe bebe mi l-au dat sa-l pup dupa care l-au dus la neonatologie. Eu am fost dusa la reanimare pana a doua zi de dimineata timp in care domnul doctor a venit sa vada cum sunt de 3 ori (in conditiile in care pe celelalte doua colege de salon nu le-a vizitat niciun doctor).

A doua zi am fost mutata intr-o rezerva cu 2 paturi iar bebe a stat cu mine in salon, ceea ce mi se pare foarte bine pentru ca eram foarte speriata de prima saptamana cu bebe acasa, singura, fara alte ajutoare (insa m-am descurcat surprinzator de bine si toate lucrurile au venit de la sine).

Marele minus din punctul meu de vedere l-a reprezentat toaleta comuna care nu era nici in cea mai buna stare. Acum sunt din nou insarcinata si voi naste tot la Polizu, tot cu doctor Robe care este un om de milioane dar cred ca voi opta pentru o rezerva cu plata. Una peste alta experienta mea a fost una buna.

(Iuliana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste