Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua, ma numesc Stroe Mirela si am 24 de ani. Povestea mea a inceput acum 8 luni pe data de 19.09.2015 la Spitalul Cantacuzino din capitala. Pe toata durata sarcinii am fost asistata de doctor Dobritoiu Dragos (tin sa mentionez ca din cauza lui si al altui doctor am pierdut o sarcina acum 3 ani din motivul ca "nu ma putea opera deoarece nu era cu capul in jos copilul si era putin intr-o parte" eu ajungand cu sangerari la spital si problema cu placenta).

Am zis sa raman tot la dansul tinand cont ca deja stia ce a fost in trecut...Toate bune pana am ajuns pe data de 18 la spital si mi s-a spus ca trebuie sa ma interneze (baiatul se oprise din crestere la 37 de saptamani).

Bineinteles am plecat acasa sa imi iau tot ce aveam nevoie si m-am intors...am fost tinuta sub supraveghere pe NST toata ziua de Vineri inclusiv toata noaptea pana a doua zi Sambata (19.09) la ora 9.00. In momentul cand a venit o doamna doctor sa ma vada pe la ora 12, i-a spus unei asistente sa ma duca la o ecografie sa vedem ce e de facut...ajunsa jos la ecografie, doctora de acolo a vazut ce era de vazut dupa care pe un ton foarte rigid a spus ca trebuie sa ma opereze de urgenta in acea zi...(Dr Dobritoiu plecase deja de Vineri din spital si ma lasase cu celalalt).

Am avut noroc cu doamna doctorita Grama care mi-a alungat toate temerile mele printr-o singura intrebare si un raspuns "Mai aveti copii acasa?" eu i-am zis "Nu, decat ce s-a intamplat acum 3 ani, amintiri." iar dansa cu un zambet la mine mi-a spus decat atat "Nu, veti avea un copil!".

In acea clipa am inceput sa plang de bucurie ca exista si asemenea doctor...la ora 13.30 a venit pe lume ingerasul meu Alessio Mihai cu 2,290 grame. Daca nu era dansa nu stiu daca mi-as fi tinut copilasul in brate :( Ii voi fi recunoscatoare toata viata...Acum are 8 luni baietelul meu si creste mare si sanatos :)

(Mirela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste