MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Eu am nascut acum 5 luni deci pe 8 decembrie, de ziua mea. Eu am nascut prin cezariana de frica si pentru ca bebe a fost destul de mare la nastere 4250g.

La noi a fost putin diferit fata de ce am citit, cu o saptamana inainte sa nasc am avut programare cu anestezistul care ne-a explicat in ce consta anestezia, ca voi fi doar amortita de la mijloc in jos.

In aceeasi zi am facut necesarul pentru internare ca atunci cand venim totul sa fie pregatit. Seara inainte de nastere am ajuns la spital, am stabilit cum il va chema pe bebe pentru a face bratarile ( aici se dau doua la bebe la manuta si piciorus).

Dimineata au venit, m-au pregatit, la 8:30 am fost in sala cu sotul langa mine. Totul a decurs ffff foarte bine in momentul in care l-au scos a urlat si a facut pipi pe doctor:))).

Bineinteles ca l-am tinut in brate imediat dar nu a durat mult el fiind luat de moase si cu sotul impreuna pentru cantarit, masurat, etc. Si ca bonus pentru tata l-a tinut pe piept 30 de minute. Bebe a stat doar cu mine din prima zi.

Trei zile mai tarziu am plecat acasa unde a venit moasa sa vada cum suntem, sa cantareasca si sa masoare bebe. Conditiile nu se compara cu cele din Romania, din sistemul de stat!

(Tuta, Franta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste