MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut cu doamna doctor Adriana Ciuvica 2 copii minunati - in 2011 si 2015. Am numai cuvinte de lauda pentru dansa. Mereu amabila, mereu disponibila.

Lucreaza si la Sanador, acolo am ales sa merg la consultatii si ecografii. Am nascut la Polizu, unde am avut contra cost o rezerva single, stiind cat de importanta este linistea in perioada de acomodare cu bebe.

Ambele nasteri au fost prin cezariana. Recuperarea a fost foarte rapida. Este o maternitate pro alaptare, iar faptul ca iti aduc bebelusul in camera de la inceput este minunat din 2 motive: te urnesti mai usor dupa cezariana si recuperarea este mai rapida; cand pleci acasa stii deja cum sa ai grija de bebe.

Asistentele sunt dragute, chiar daca unele dintre ele au nevoie sa fie stimulate :-) Maternitatea este curata si decenta. Am avut doua experiente placute si recomand atat medicul cat si maternitatea.

(Iulia, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste