MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua, multumim pentru acest site minunat, un plus de informatii e mereu bine venit!

Numele meu este Izolda, si am nascut un baietel frumos de peste 3kg prin cezariana, deoarece nu s-a intors cu capul in jos pentru a-l putea naste normal.

Pe perioada sarcinii nu prea am avut noroc, ca sa zic asa, caci primele luni de sarcina au venit cu greata si stari de voma, lipsa poftei de mancare m-a dus la 37de kg.

Dar pe parcurs mi-am revenit si am pus pana la sfarsitul sarcinii 15kg. Am nascut la spitalul din orasul nostru , Spital Mun. Medias, anul trecut, ajutat de dr. ginecolog Truta Jean Mircea. Un doctor extraordinar de bun ,renumit si apreciat pentru priceperea lui.

Momentul nasterii a fost unul special. Emotiile si taririle din acel moment iti marcheaza viata intr-un mod placut. Recuperarea a fost un pic mai grea dupa operatia de cezariana, dar am trecut peste.

Cel mai mult conteaza sanatatea bebelusului, si pentru asta recomand viitoarelor mamici sa nu ignore controalele periodice , macar odata pe luna sa-si faca ecograf la sarcina. Este foarte important acest aspect. Deoarece pe parcursul sarcinii pot aparea diverse complicatii minore, insa le putem prevenii daca monitorizam sarcina cu mare atentie.

O zi buna sa aveti. Iar viitoarelor mamici le doresc o sarcina plina de amintiri frumoase si o nastere cat mai usoara. La revedere. (Izolda, Medias)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste