MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in anul 2015 la Maternitatea Buftea un baietel superb si sanatos tun. Eram programata la cezariana intr-o zi de Joi asa ca de dimineata am fost luata din salon si dusa la ATI. O asistenta in varsta si foarte draguta mi-a pus sonda urinara si m-a dus in sala de operatii. Acolo, plina de emotii, am dat cu ochii de doctora mea NICA DENISA care mi-a zambit si m-a linistit spunandu-mi ca totul va fi bine.

Mi s-a facut anestezia si operatia a inceput. Eram tare panicata si plina de sentimente contradictorii: frica dar si nerabdare. Urma sa-mi vad bebelusul pe care-l asteptam de 4 ani.

Am simtit la un moment dat cum doctora a tras ceva din burtica mea si mi-a pus o greutate pe picioare. Mi-am dat seama ca l-a scos dar nu plangea. Am inceput sa plang si sa ma agit intreband de ce nu scoate niciun sunet. Doctora a zambit si cu foarfeca a taiat saculetul amniotic iar iubirea, minunea, darul meu de la Dumnezeu a inceput sa planga tare.

A fost cel mai frumos sunet pe care l-am auzit in viata mea. Mi l-au dat 2 secunde sa-l pup pe obrajor si l-au dus la neonatologie. Dupa ce m-au cusut doctora imi spune ca aveam dilatatie maxima si col inexistent. Se pare ca, contractiile pe care le-am simtit noaptea, chiar daca nu au fost dureroase, faceau parte din travaliu.

Dupa ce am fost dusa la ATI sotul mi-a aratat poze cu bebe si un video in care-l masurau si cantareau. Era atata de micut si fragil dar frumos foc.

Personalul a fost tare dragut ( fara a le da bani sau alte atentii) si maternitatea curata si bine aprovizionata. Nu ma asteptam sa gasesc conditii asa bune intr-un spital de stat.

Puteam sa nasc la Maternitatea Ploiesti unde fusesem internata inainte pentru o sarcina cu probleme si pentru un chiuretaj de curatare dupa sov dar am fugit cat am putut de "personalul medical" de acolo care trateaza pacientele ca pe animale iar doctor Luchian, sefa de sectie nu se poate numi femeie. Nu are pic de omenie in oasele ei batrane.

Ii multumesc Domnului ca am intalnit-o pe doamna doctor Nica Denisa care ne-a ajutat sa ne indeplinim dorinta de a avea un copilas. A luptat alaturi de noi si ne-a sprijinit in momentele cele mai grele.

(Corina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste