Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Cristina si la cei 40 de ani ma simt binecuvantata de darul primit, un baietel frumos, destept, cum imi place mie sa ii spun, pe care impreuna cu taticul lui l-am numit Radu Costin.

Am sa incep povestea nasterii lui cu internarea in ziua de 19.05.2015 la Maternitatea Polizu, emotionata, cu niste dureri nemaisimtite pana atunci, la ora 19 eram deja in sala de travaliu asteptandu-mi medicul care imi urmarise pana atunci sarcina, doctor Raluca Ioan.

M-au preluat o asistenta si o moasa. Au inceput contractiile din ce in ce mai des si mai dureroase. Mi s-a parut o vesnicie pana a venit anestezista sa imi faca epidurala. De aici incepe cosmarul meu, copilul nu reusea sa coboare, eu am facut soc anafilactic, apoi copilul meu a intrat in tahicardie. A trebuit sa strig eu dupa asistente si moasa care ma lasasera acolo.

A urmat "negocierea " cezarienei mele intre seful garzii si doctora care mi-a urmarit sarcina, un dialog care parea ca nu se mai termina si cei doi nu se hotarasc care sa imi faca cezariana.

In cele din urma dupa chinuri ingrozitoare, efectele epiduralei deja trecusera la ora 12 noaptea am intrat in cezariana. Tin minte doar chipul anestezistei care imi spunea ca o sa fie bine si usoara senzatie de taietura, ce a urmat apoi avea sa fie lupta mea cu viata. Am facut hemoragie puternica, sotul meu a venit la mine la ora 3, atunci am aflat ca baietelul meu era bine.

Dincolo de culpele medicale, de erorile sistemului medical, de confruntarile dintre medici, am avut parte de o recuperare buna, motivata poate si de dorinta de a pleca cat mai repede din acel spital cu renume si medici... buni.

Am lasat in urma totul, nu am vrut sa stiu cine a gresit si sa ii trag la raspundere pe cei vinovati...pentru ca sa nu li se mai intample si altora ce mi s-a intamplat mie, am plecat acasa cu minunea mea si hotarata sa imi traiesc viata frumos responsabil si fara ranchiuna.

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste