Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Cand credeam ca soarta imi e potrivnica si nu voi fi niciodata sotie si mama, viata mea s-a schimbat la 180 de grade. Am facut testul de sarcina destul de tarziu, crezand ca stresul e cauza intarzierii menstruatiei. Dupa ce testul a fost pozitiv, m-am programat la ecografie.

Prima ecografie a fost pe 3 iulie 2015. Aveam deja 9 saptamani. In momentul in care medicul m-a intrebat: "De ce ati venit atat de tarziu?" m-am speriat. Varsta inaintata era un factor care ma speria. "Este vreo problema?" am intrebat. "Nu as spune problema! Sunt doi. Aveti gemeni!" si medicul a intors monitorul.

Ca biolog, am putut descifra imaginea. Doi embrioni in placente separate. Totul a decurs foarte bine. Nu greturi, nu pofte, nu stari de rau. In luna a 5-a am lesinat la metrou si am descoperit ca am o anemie foarte severa. Am inceput tratamentul cu fier. Nimeni nu credea ca o femeie de 48 de kg va duce la termen o sarcina gemelara.

Am nascut la Maternitatea BUCUR, cu medic conferentiar doctor LIANA PLES. Am fost programata pe data de 26 ianuarie la cezariana. Mi s-a spus sa vin la 7.30. Bagajele pregatite. Psihicul bun. Prietena sofer pregatita cu GPS-ul. Noaptea la orele 24 mi s-au rupt membranele. Am amanat plecarea la maternitate pana la 3.30 dimineata. La 4 am fost internata.

Medicul de garda era rezidenta care era mana a doua a doamnei doctor Ples. Mi-a spus: "Chiar ma gandeam ca se va intampla ceva! O sun imediat pe doamna doctor!"

Mi s-au facut analizele necesare si am semnat toate hartiile cerute. La 6.45 a venit doamna doctor PLES pregatita si cu zambetul pe buze: "Nu au mai avut rabdare!"

Anestezistul glumet mi-a spus ca sunt slaba si ca nu am burta de gemeni. La 7.28 s-a nascut baietelul Horia Ioanid si la 7.30 fetita Ana Melania.

Doamna doctor neonatolog Daniela LASCOSCHI a avut grija de ei, dar si de mine, incurajandu-ma sa ii alaptez si sa invat sa ii hranesc cu biberonul.

Conditiile din maternitatea BUCUR sunt foarte bune. Este curat. Se respecta regulile de igiena. Relatia medic - pacient este foarte buna. Tratamentul medicamentos respectat. Mi s-a administrat vaccinul cu anticorpi antiRh.

Asadar, sunt o femeie implinita, mama de gemeni! Visele se implinesc!

(Claudia, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste