Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Oana, sunt din Sibiu si va voi povesti cea mai mare minune ce poate exista in viata unei femei...nasterea copilului mult asteptat. Impreuna cu sotul am decis ca vrem sa ne marim familia si ne-am pus pe treaba :).

In 1 iunie 2014 am aflat vestea cea mare...am primit cel mai frumos cadou de ziua copilului...vestea ca vom fi parinti. De atunci totul s-a schimbat...in foarte bine. Aveam alte preocupari, gasirea unui doctor bun, informarea despre nastere, numele bebelusului.

Am fost monitorizata toata sarcina de doamna doctor Deutch Raluca de la Maternitatea Polisano, Sibiu. Am fost atrasa de calmul ei si de felul cum imi explica totul in cel mai detaliat mod. Am decis sa nasc la Maternitatea Polisano deoarece am vrut ca eu si bebelusul meu sa fim pe cele mai bune maini.

Pe tot parcursul sarcinii am optat pentru o nastere naturala, asta in caz ca va fi totul ok pentru bebe. Si iata ca a venit momentul mult asteptat...28 ianuarie 2015. Ora 7.30 dimineata m-am prezentat la maternitate cu contractii din 5 in 5 minute.

Emotii, lacrimi, nerabdare, ingrijorare desi nu aveam motive,dar in acele momente traiesti toate starile posibile. In urma monitorizarii de catre echipa de la Polisano s-a decis sa nasc cu cezariana, zis si facut. A fost o operatie usoara, rapida iar medicii si asistentele au fost wow...chiar m-am simtit in siguranta.

La ora 12.00 a venit nazdravanul meu pe lume...David-Valer. Un voinic de 3.940 grame si 55 de cm. Un pui de om care este bucatica din mine. Este o minune care te schimba si care te face sa simti ca ai un rost pe acest pamant.

Nasterea prin cezariana a fost ok, recuperarea a fost una mai lenta dar sigura. Nu regret o clipa ca am nascut prin cezariana, a fost decizia luata de un cadru medical exceptional in care am avut si pe viitor o sa am incredere totala.

Multumesc doamnei doctor Raluca Deutch, echipei de la Polisano si lui Dumnezeu pentru minunea care a aparut in viata noastra. Acum avem 1 an si 2 luni, alaptat la cerere in continuare, crestem frumos dar repede. Asta este povestea noastra. Va multumim frumos!

(Oana, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste