MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Mariana si in urma cu 2 ani si 4 luni am adus pe lume cel mai minunat cadou. Imi amintesc perfect acea zi, ca si cum s-ar fi intamplat ieri. Totul a inceput la ora 4:00 noaptea cand m-am trezit enervata de latratul unui caine care nu vroia sa plece de la geamul meu sub nici o forma.

Imi place sa cred ca acela a fost un semn ca ceva se intampla in burtica mea,dupa aproximativ 2 ore de lupte :) am constatat ca bebe mic nu se oprea din tumbe...lucru care nu se mai intamplase pana atunci. Panicata, la ora 7 mi-am contactat doctora - doamna Gosav Elena, pe care am cunoscut-o la Spitalul Ais Clinic, si i-am explicat simptomele, dureri nu erau absolut deloc. Totusi dansa m-a chemat la Spitalul CF2, unde dansa facea garzi, sa ma consulte.

La ora 11:20 am plecat spre spital. Odata ajunsa acolo, dansa nu reusise sa ajunga la spital (am reusit sa ajungem acolo cu viteza luminii :))). L-a sunat pe medicul care era de garda acolo si m-a consultat imediat, mentionez ca eram in 38 de saptamani de sarcina si ca urma sa fac cezariana din motive medicale si anume placenta previa.

Dupa consult, doctorul de garda mi-a comunicat ca bebe isi infasurase cordonul de 2 ori dupa gat si ca ma trimite la monitorizare. Am sunat pe doamna Gosav care a fost un minunat si un doctor si mai si...m-a linistit cu foarte multa rabdare explicandu-mi ca la fel a fost si in cazul bebelusului ei si ca totul a decurs foarte bine.

La ora 12:30 eram deja schimbata, pusa la monitorizare. A venit si doamna Gosav si spre surpriza ei si a asistentelor de acolo eu deja aveam contractii regulate aparent foarte puternice pentru ca toata lumea se mira spunand ca ajung la maxim insa pe mine nu ma dureau, le simteam dar nu ma dureau. Si nu, nu erau contractii pe false pentu ca in mai putin de o ora am fost bagata de urgenta in sala de operatii ajungand sa am contractii din 4 in 4 minute.

In tot timpul asta eu imi tineam sotul la curent cu numarul de contractii interval si intensitate :). Odata ajunsa in sala de operatii emotiile au inceput sa creasca, inima batea haotic, ma pregateam pentru prima intalnire cu minunea din burta mea.

Toate asistentele au fost foarte deschise, foarte calme, le-am simtit foarte aproape de mine imi vorbeau, ma incurajau ba chiar una din ele ma incalzea pentru ca mi se parea atat de frig in sala de operatii ..brrrr.

Mi-au facut anestezia si inainte de a incepe operatia doamna Gosav m-a intrebat cum sunt, punand mana pe piciorul meu iar eu simtindu-i oarecum atingerea am tipat in gura mare sa nu ma taie ca o simt :))) asistenta care statea la capul meu si ma mangaia pe cap mi-a explicat ca e normal sentimetul, sa nu ma sperii ca nu ma va durea deloc si asa a si fost.

Cateva momente mai tarziu caci asa le-am simtit eu, nu stiu exact cat a trecut, a venit pe lume Tiberiu Stefan de 3,356 kg si 52 cm, primind nota 9. Eram coplesita de emotii. un intreg arsenal de diverse sentimente. Bucurie,fericire,teama,iubire. Urmatoarele ore sunt cam in ceata din vina anesteziei, acum dormeam acum eram treaza. Insa imi amintesc perfect prima seara in care l-am tinut in brate, a fost...doar incredibil, acea mana de om crescuse in burtica mea si de atunci am stiut ca o sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a-l proteja.

Pe toata sederea noastra la CF 2 am fost tratati foarte bine iar pe doamna doctora Gosav o respect si am recomandat-o tututor gravidelor care au avut bebei. Nasa noastra a nascut tot cu dansa :)

(Georgiana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste