MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua, ma numesc Oprea Sorina , sunt din Titu, si vreau sa impartasesc si eu momentul cel mai fericit din viata mea, cel in care am nascut un baietel de 3500 kg in urma cu 3 , la Spitalul Judetean din Municipiul Targoviste, judetul Dambovita, cu doctorul ginecolog Andrei Tomescu, un doctor cunoscut si foarte apreciat in judet, care pentru mine a fost cel mai serios si mai atent.

Pe parcursul sarcinii mi-a urmarit cu atentie sanatatea, am urmat toate analizele pe care mi le-a recomandat, si am nascut cu dumnealui la termen intr-o zi de vara in iulie, prin cezariana pentru ca micutul nu era in pozitia normala pentru a naste natural. Totul a decurs foarte bine, conditiile din spital au fost ok, doar asistentele erau unele un pic cam certarete, cam nepasatoare. Recomand cu incredere acest doctor pentru ca isi face meseria asa cum trebuie si cu mult interes ca totul sa fie bine pentru mama si copil.

Conditiile din spital nu au fost foarte excelente in acea perioada si nici asistentele nu foarte dragute insa am depasit situatia si am iesit sanatosi din spital, recuperarea mea a fost usoara, am reusit sa alaptez inca de a doua zi dupa ce am nascut si nu am avut probleme deloc, totul este bine cand se termina cu bine. Sper sa fie si alte mamici la fel de norocoase ca mine.

(Sorina, Titu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste