MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
De cand am ramas insarcinata, mi-am dorit sa pot naste natural. Insa in saptamana 36, doctorul mi-a spus ca am placenta praevia si dubla circulara de cordon ombilical, asa ca a trebuit sa optez pentru cezariana.

In data de 07.01.2014, dimineata, impreuna cu sotul meu si doua geamantane (nu exagerez) ne plimbam prin holurile maternitatii. Trebuie sa recunosc ca am fost placut surprinsa de conditiile gasite si de amabilitatea personalului. La ora 08.30 am intrat la "Internari", lasandu-mi sotul pe hol, emotionat si speriat.

Acolo, am facut ultimele controale si am completat cateva acte. Dupa ce am terminat treburile organizatorice, am fost dusa de catre o doamna asistenta intr-un salon pentru a astepta sa fiu chemata de domnul doctor in sala de operatie. Timp de o ora, cat am asteptat in salon, am asistat la cateva nasteri narurale, care aveau loc in salonul alaturat.
Eram cuprinsa de teama, dar in acelasi timp eram mahnita ca eu nu voi cunoaste acele sentimente, ca eu nu voi participa efectiv la nasterea fetitei mele. Apoi, m-am gandit ca nu conteaza cum nasc, ci sa fie un copil sanatos.

La un moment dat, a aparut un domn asistent care mi-a spus ca e timpul sa imi intalnesc fetita. Am ajuns in sala de operatii, tremuram si imi simteam cat de tare imi bate inima. Il cautam cu privirea pe domnul doctor, iar cand l-am vazut, atat de sigur pe el, am stiut ca totul o sa fie bine. A fost doctorul meu pe tot parcursul sarcinii si m-a sprijinit mereu, comunicand foarte mult.

Nu stiu cum a decurs operatia, caci am fost anesteziata total. In momentul in care am deschis ochii, eram deja la terapie intensiva, cu sotul langa mine. "Avem cea mai frumoasa fetita", mi-a spus plangand, iar dupa vreo 15 minute, cand am vazut-o, am constatat ca avea dreptate. Mara mea era superba si dornica de a fi alaptata. Din acel moment viata mea s-a schimbat si am trait clipe minunate alaturi de mamaruta mea!

(Ionela, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste