MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua! In toamna anului 2008 am devenit pentru intaia oara mama ( acum sunt o mamica fericita, a doi copii veseli si energici)... Sarcina a fost monitorizata de doamna doctor Carauleanu, un medic pentru care am toata consideratia si tot respectul si pe care il recomand cu caldura, datorita profesionalismului cu care isi trateaza pacientii.

Am avut o sarcina cu mici probleme la inceput, cu o stare generala rea (senzatie de greata) pe tot parcursul ei, cu emotii mari spre final si cu un deznodamand minunat. In saptamana 38 de sarcina am mers la control, o ultima vizita la cabinet: mi-a fost facuta o ecografie, mi-a spus medicul ca in acea seara sa nu consum decat iaurt (mancare usoara), iar in urmatoarea dimineata, la ora 8 sa merg la spital (Cuza-Voda Iasi), pentru internare; cu mari emotii am trecut de acea lunga noapte, caci deja incepusera mici dureri si imi era frica sa nu se declanseze nasterea.

A doua zi, imediat dupa internare si setul de analize, am mers in sala de nasteri, mi-a fost facuta anestezie generala si...s-a nascut bebelusul nostru scump...un baietel sanatos si grasunel, de 4kg, cu par rosu, zgribulit...hihi, acest aspect a fost motiv de uimire si veselie pentru cadrele medicale. A fost o operatie dificila, caci bebe a fost cam neastamparat in burtica si, pe langa faptul ca si-a innodat cordonul ombilical, l-a si trecut de doua ori in jurul gatului.

Dupa cezariana, am fost transportata in salon, unde, desi durerile erau parca insuportabile, cadrele medicale s-au dovedit a fi foarte inimoase si atente (mi-au schimbat lenjeria, mi-au administrat calmante mereu, m-au incurajat). Mi-a fost adus baietelul, pentru a-l vedea. A doua zi dimineata am inceput sa fac miscare...incet-incet, mi-am revenit, astfel ca la pranz am fost mutata in salon cu bebe.

Asistenta a venit si m-a invatat cum sa schimb bebelusul de scutecel si cum sa-l alaptez corect. Seara, insa, am facut febra mare (si nu stiam de ce); era "furia laptelui"-laptele a venit brusc si in cantitate mare, asa ca s-a acumulat acolo; mi-a fost administrat medicament pentru reducerea temperaturii, am golit sanii si am fost monitorizata toata noaptea. Am trecut cu bine de acest hop.

Mare fericire a fost cand am ajuns acasa , caci, desi totul a decurs bine, eu tot urasc spitalele...

(Viorica, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste