MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua! Sunt Cristina, am 29 de ani sunt dintr-un oras micut de provincie, respectiv Mioveni, judetul Arges si am o minune de fetita! Cand am aflat la finele anului 2012 ca sunt insarcinata am trecut printr-un amalgam de sentimente, de la teama la o bucurie imensa de a aduce pe lume un copil. Pentru mine acest punct al vietii mi-a dat de inteles ca reprezinta implinirea mea ca femeie!

Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata prima grija a fost de a gasi un medic compatibil care sa-mi inteleaga dorinta de a afla informatii si de a fi capabil sa-mi raspunda tuturor nelamuririlor mele. Din vorba in vorba, de pe net, de la prietenele care devenisera deja mame am aflat despre domnul doctor Buzatu la care m-am programat si care mi-a urmarit intreaga sarcina. M-am inteles foarte bine si contrar anumitor zvonuri mai putin favorabile dansului eu ma declar multumita de colaborarea avuta, in sensul ca a dat dovada de profesionalism maxim.

Sarcina mi-a urmarit-o la clinica privata unde preturile au fost in regula, nu foarte piperate. Pe data de 06.08.2013 am nascut-o pe Maria la Spitalul Judetean Arges, prin cezariana, perfect sanatoasa la 3500 grame. Operatia de cezariana nu a reprezentat o problema pentru mine in sensul ca nu eram convinsa ca voi fi in stare sa nasc natural asa ca atunci cand s-a luat decizia aceasta nu am avut de obiectat.

Dupa ce am iesit din operatie a urmat o zi in care m-am simtit destul de rau dar datorita cadrelor medicale de la Spitalul Judetean Arges am trecut cu bine si peste aceasta perioada mai dificila. Am reusit sa-mi alaptez fetita inca de la inceput aspect care m-a facut tare fericita intrucat era o dorinta importanta pentru mine. In spital am fost tratata corespunzator iar conditiile din salon au fost acceptabile.

In salon eram cazata cu inca o pacienta a domnului doctor Buzatu, aveam frigider si chiuveta in camera. Curatenia se mentinea bine. Nu am nimic de reprosat desi din spusele cunistintelor mele ar fi trebuit sa ma sperii de conditiile dintr-un spital public.

La doar 3 zile am fost externate si de atunci micuta Maria ne bucura fiecare clipa a vietii!

(Cristina, Mioveni)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste