MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna mamicilor si viitoarelor mamici! Eu sunt o mamica tanara, am 27 de ani si un baietel de un an si cinci luni. De cand am devenit mamica, sunt de departe cel mai fericit om de pe Pamant, nimic nu se compara cu acest sentiment. Sentimentele pentru copilul tau sunt cele mai pure si frumoase.

Imi amintesc si acum ziua in care am facut testul si am aflat ca o sa fiu mamica. La inceput eram foarte speriata si am inceput sa plang, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu idea ca voi avea un bebe. Sotul meu isi dorea de mult si a fost extrem de fericit. Am facut testul impreuna cu sora mea, si l-am sunat imediat pe sot si l-am informat ca o sa fie tatic. Cred ca mai avea putin si lesina.

De atunci s-a comportat extraordinar cu mine, nu ma lasa sa fac mai nimic. In schimb eu am fost atat de agitata si stresata, pana in luna a saptea cand au inceput contractiile la birou.

Am mers la spitalul Malaxa, unde era medicul meu Edu Antoine, cel mai bun doctor, il recomand cu toata caldura. La mine contractiile au inceput de la 4 luni, cam asa...destul de devreme, dar cu ajutorul lui am reusit sa nasc un copi sanatos.

M-au internat pentru ca riscam sa nasc atunci, iar copilul era destul de mic, mi-au facut injectii cu cortizon, pentru a-i pregati plamanii la o eventuala nastere, sa poata respira natural. Am stat cu perfuzie o noapte intreaga, iar a doua zi la pranz mi-au scazut contractiile si am fost externata, dar mi s-a interzis orice fel de efort fizic.

De atunci pana la 36 de saptamani cand am nascut, am stat aproape numai in pat si am avut mare grija de mine. Am urmat un tratament si cel mai greu mi se parea ca nu puteam sa imi ating burta, nu aveam voie sa o mangai, pentru ca imi provocam contractii.

Am nascut pe 27 decembrie un baietel de 3350 g si 51 cm, prin cezariana pentru ca aveam dublu circulara in jurul gatului si dilatatia foarte mica. Totul a decurs foarte bine si sunt atat de fericita ca am ales sa fiu pacienta doctorului Edu Antoine.

Serviciile sunt de buna calitate,eu am fost foarte multumita si la urmatorul bebe o sa merg tot la el. Acum am un baiat de nota 10 si toate acestea datorita lui Dumnezeu si unui doctor foarte priceput.

Important este sa existe comunicare, sa poti suna oricand si sa ti se raspunda. Cand am intarcat, nu am luat pastile si am facut mastita, asa ca l-am sunat Duminica la pranz si m-a sfatuit ce sa fac. In cateva zile am fost ca noua, deci nu am cuvinte, un doctor minunat care nu iti baga mana in buzunar. A operat paciente fara bani, am vazut cu ochiii mei. Cam asta este povestea mea, asa in linii mari, ca ar mai fi multe de spus.

Fetelor,aveti grija de voi si de bebelusii vostri. Va pup si va doresc multa sanatate!!!

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste