MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna mamici, dupa 8 luni de cand a venit pe lume ingerasul nostru a venit si momentul meu sa scriu despre nastere:). Am nascut prin cezariana in 17.08.2014 la ora 10.45 pe Sophia...cea mai dulce si mai minunata fiinta pe care am vazut-o, mi se parea asa micuta si firava avea 2,900 si 52 cm.

Am fost cea mai fericita, am inceput sa plang cand a adus-o langa mine. Am fost despartite 2 zile pentru ca eram foarte slabita si nu puteam sa ma ridic din pat. Abia am asteptat sa treaca cele 2 zile sa imi vad puiutul, cand am luat-o in brate am simtit un sentiment care nu poate fi explicat in cuvinte.

Prima seara am fost singure in salon, a fost proba de foc pentru mine:)) Sophia a inceput sa planga si nu stiam ce sa fac sa o linistesc, plangeam amandoua:)) Nu o sa uit niciodata noaptea aceea. Dupa 7 zile in sfarsit am plecat si noi acasa, fetita nu mai vroia sa manance san, 2 saptamani i-am dat formula timp in care ma chinuiam sa o invat din nou cu san.

Intr-un sfarsit am reusit:) Acuma puiutul meu are 8 luni si este cea mai nazdravana si mai jucausa. Avem 4 dintisori si primul cuvant a fost "tata":)))). sunt cea mai fericita si implinita mamica si ii multumesc lui Dumnezeu pentru darul minunat pe care mi l-a dat.

Va pup mamici si Dumnezeu sa va aduca numai fericire si impliniri.

(Nicoleta, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste