MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua, ma numesc Alexandra si in urma cu 3 luni am nascut la Maternitatea Lotus din Ploiesti un baietel minunat. M-am decis sa va impartasesc si voua experienta mea pentru ca poate cineva are nevoie de aceste informatii.

In urma cu 3 ani am decis impreuna cu sotul meu ca este cazul sa avem un bebe si am inceput demersurile in acest sens stiind ca sunt ceva probleme si ca va trebui sa urmam ceva tratamente insa timp de 2 ani de zile minunea nu a vrut sa apara.

In Februarie 2014 am decis sa merg la Spitalul Lotus la domnul doctor Mihai Ciorascu si asa am si facut. Domnul doctor prin profesionalismul de care a dat dovada a reusit sa ne aduca pe lume minunea care ne lumineaza viata in doar 4 luni de cand am ajuns la dansul.

Am nascut in Februarie anul acesta prin operatie cezariana. Nu pot decat sa ii multumesc atat dansului cat si intregului personal Lotus care au avut grija de mine in cele 9 luni de sarcina si in cele 4 zile cat am fost spitalizata dupa operatia de cezariana.

Serviciile au fost de cea mai buna calitate ( cazare, mancare, ingrijirea bebelusului si a mea). Recomand cu caldura atat spitalul Lotus din Ploiesti cat si pe domnul doctor Mihai Ciorascu.

(Alexandra, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste