Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am spalat manual intr-o zi si au inceput contractiile. M-am dus la spital si acolo nu m-a mai durut nimic. Am stat doua saptamani peste sarcina deoarece au asteptat sa vada daca pot naste normal, dar nu am putut din cauza ca am stat cu multe femei in salon si langa salonul nostru era sala de nasteri.

Va imaginati ca daca era noapte si unei femei ii venea sa nasca, ce era de durere sa zbiere iar tu sa auzi cum o doare pana naste si sa auzi tot. Dar cel mai rau e ca o singura asistenta era cu tine si cu femeia de servici. Nasti cu ele doua si doctorul vine abia dupa ce ai nascut sa vada daca e nevoie de el la ceva.

Sunt niste conditii oribile in Maternitatea din Judetul Arad. Miroase a clor de iti ia nasul si toaletele sunt foarte mizerabile ca nu poti sta pe ele ca iti este frica sa nu te imbolnavesti, iar asistentele nu te baga in seama daca nu le bagi si tu in seama cu vreo cativa bani in buzunar.

Mai este o doctora si anume pe nume Carciu. Asa de urat iti vorbeste de iti vine sa o bati pe loc, dar daca nu este alt doctor pe tura trebuie sa o suporti si pe ea, de nevoie. Noroc ca eu am nascut cu cezariana cu doctor Furau Gheorghe si e un doctor foarte bun, cel putin in cazul meu.

Mi-a spus ca nu se poate altfel si m-a operat, ba spun ca dupa sase ani sunt iarasi insarcinata in opt luni si astept din clipa in clipa sa nasc.

(Ecaterina, Arad)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste