MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua, ma numesc Lucia Pantazi, as vrea sa va povestesc si eu cum am trecut cu bine peste cel mai minunat moment din viata mea, am nascut in urma cu 3 ani o fetita la un spital din Municipiul Targoviste din judetul Dambovita, insa am avut o doctora Lambrache Camelia, care s-a comportat foarte bine pe tot parcurul sarcinii.

Am fost inca din primul trimestru de sarcina la consultatii la ea si din cauza ca bebelusul nu era pozitionat normal a trebuit sa fac cezariana, si dupa cateva zile m-am simtit ok, nu am avut dureri asa cum auzeam la alte mamici, desi imi era frica oricum as fi nascut. Dar a fost bine intr-un final. Conditiile din spital erau acceptabile, copilul meu a fost sanatos, iar asistentele cam arogante si neserioase unele dintre ele.

Am fost pentru prima data la control cand sarcina mea a avut aproape 2 luni. Pe parcursul sarcinii am fost monitorizata cu atentie si am urmat sfaturile doamnei doctor, am facut analizele recomandate si mi-a spus sa am grija sa nu fac eforturi mari, sa ma odihnesc si sa ma alimentez corespunzator si sa nu fac excese, deoarece am avut placenta joasa si riscam sa nasc prematur.

Am vrut sa nasc natural dar copilul era situat transversal si de aceea a trebuit sa fac cezariana, dar nu regret. Fetita mea a fost ca un dar inainte de sarbatorile de iarna, a avut 3500kg si 50cm si ne-a bucurat vietile.

(Lucia, Targoviste)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste