MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la Metropolitan Hospital cu Prof. Vladareanu Radu. Toata povestea mea a inceput in urma cu aproximativ 1 an cand am aflat ca sunt insarcinata. Mare bucurie la noi in familie, fiind primul copil.

Dupa ce ne-am dezmeticit putin din aceasta bucurie ne-am dat seama cate avem de facut pentru puisorul nostru. Am avut parte de o sarcina usoara, sau asa cred, tinand cont ca nu am alt termen de comparatie, dar putine greturi, pofte, cateva ameteli, zile in care m-am simtit slabita, uituca. In rest totul bine. Toata sarcina a decurs foarte bine.

A venit si momentul sa ne alegem maternitatea. Am exclus din start maternitatile de stat, nu-mi doream acest lucru, aveam eu o idee, poate preconceputa, despre asta dar am exclus din start aceasta verianta. Dupa ce am facut un tur al maternitatilor am ales intr-un final una. O maternitate noua, care abia se deschisese pe atunci, eram putin reticenta cu privire la acest aspect pentru ca nu aveam un feedback de la mai multe persoane care care au nascut acolo, insa am mers pe mana dumnului Profesor Vladareanu Radu care mi-a recomandat maternitatea si nu regret niciun moment.

Am avut parte de o experienta incredibila a nasterii iubitei mele Sarah. Totul a fost mult mai bine decat ma asteptam, operatia de cezariana a decurs bine, fara complicatii. Conditiile au fost excelente, rezerva single, lucru care ma bucurat ca nu imi doream sa mai stau cu altcineva in rezerva, vroiam sa stau doar eu cu bebelusul meu, asa cum a si fost.

Am avut parte de un tratament deosebit din partea asistentelor si medicilor, care s-au ingrijit foarte tare de mine si micuta Sarah. Dupa 3 zile am fost externati si am ajuns acasa impreuna cu bebelusa mea, de unde a inceput adevarata distractie. Chiar daca la maternitate mi-au aratat cum sa-i fac toaletarea, cum sa o hranesc au fost multe alte lucruri de care a trebuit sa ma prind din zbor. De atunci multe nopti nedormite, plansete dar si mai multe bucurii si impliniri.

(Elena, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste