MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut pe data de 16 martie 2014. Aveam 40 de saptamani si bebe nu vroia sa vina. Aveam contractii noaptea, foarte putine, iar a doua - puteam muta mobila. :) Asa ca mi-am luat bagajelul si m-am dus impreuna cu sotul sa fac un control sa-l vedem pe bebe, sa vedem ce face bebe.

Ajunsi la spital am anuntat medicul ca suntem acolo. Medicul de garda imi face ecografie, si constata ca trebuie sa nasc atunci, deoarece placenta era imbatranita. Bomba: medicul ce imi supraveghease sarcina pe tot parcursul, nu poate veni deoarece este singur cu fetita lui acasa si nu are cu cine sa o lase....

Bun, medicul de garda, este medic rezident, ma urca la sala de nasteri, ma fac comoda, imi face perfuzii si cateva injectii pt a-mi provoca nasterea. Aaaa, aveam si toxoplasmoza pozitiva, stai la taclale cu medicul sa ii povestesti cum ai ajuns cu toxo, ce medicamente am luat, bla, bla, bla.

Am ajuns la spital la 11:50. Trec 3, 4 ore si bebe nu dadea nici un semn. Intre timp, sotul imi aduce si pranzul si mancam linistita sperand ca bebe da semne. Vine al 2-lea medic imi face control, ecografie, nimic. La ora 19 vine cel de-al 3 medic, la fel procedeaza si el. Medicii se comporta cat de cat bine, pana la cel de-al doilea, care tragea de mine, si mi-a vorbit urat, dar nu vreau sa imi amintesc de asta.

Dupa controlul 3, ma duc la terapie, unde vine o asistenta. Intre timp ma hotarasem cu sotul sa le spun sa imi faca cezariana. Cand a ajuns asistenta, i-am zis ca vreau cezariana iar ea s-a exprimat: "Pai, de asta am venit sa va spun ca mai bine faceti cezariana, ca putem sa va lasam sa va chinuiti, si daca va chinuiti, o sa iasa copilul busit".

La 19:25 am intrat in sala de operatii si am facut o injectie epidurala. Imediat am cunoscut-o pe micuta mea, Sofia Maria, de 4150 grame si 52 de cm, primind nota 9.

(Alexandra, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste