Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut prin cezariana, pe data de 16 Iunie 2014, un baietel minunat, la Maternitatea Lotus din Ploiesti, cu ajutorul domnului doctor Ciorascu Mihai, un medic extraordinar.

Cand am aflat ca sunt insarcinata, am ales sa merg la maternitatea Lotus inca din primele saptamani ale sarcinii, aici mi-am facut toate analizele si ecografiile si tot aici am gasit toate raspunsurile la intrebarile mele de viitoare mama speriata, la aceasta echipa de oameni minunati, gata oricand sa iti sara in ajutor si sa iti ofere cele mai bune sfaturi si ingrijiri medicale posibile, din cate am intalnit pana acum.

Domnul doctor, pe langa faptul ca este foarte bine pregatit din punct de vedere profesional, este foarte calm si, ceea ce mi s-a parut extraordinar, gata sa iti raspunda si sa te linisteasca la orice ora.

Baietelul nostru s-a grabit sa ne cunoasca si nu a asteptat data stabilita pentru cezariana si pot spune ca asta m-a facut sa fiu si mai speriata decat eram, dar din clipa in care am ajuns la spital si medicii ne-au intampinat cu calm si profesionalism, am reusit si eu sa ma linistesc si sa imi astept ingerasul cu bucurie si emotie, fara orice urma de temere.
Operatia a decurs foarte repede, nici nu mi-am dat seama cand s-a petrecut totul, in afara de emotii si bucurie nu am simtit nimic, nici vorba de vreo durere. Intreaga echipa medicala, medicul ginecolog, anestezist, neonatolog si asistentele, a fost alaturi de noi din momentul internarii si pana cand ne-am externat, ingrijindu-ne si invatandu-ne tot ceea ce ne era necesar sa stim pentru ingrijirea lui Tudor si pentru recuperarea mea cat mai rapida.

Conditiile din spital sunt excelente, totul este impecabil, mancarea in regim catering, liniste, practic nu am decat vorbe de lauda la adresa acestor oameni.

Ii multumesc inca o data domnului doctor Ciorascu pentru ca ne-a fost alaturi pe perioada sarcinii si a nasterii si, totodata, ii multumesc si domnisoarei asistente de la neonatologie, Posea Cristina (o persoana deosebita care ne-a fost alaturi cu sfaturi si dupa ce am ajuns acasa) si doamnei doctor neonatolog Vasilescu, care ne-au invatat totul despre bebelusi.
(Alina, Valea Calugareasca)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!