Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in toamna prin cezariana (hotarata la cald de catre medic datorita unor complicatii) un baietel superb, la Maternitatea Bega Timisoara. Despre doctor Budau am doar cuvinte de lauda, m-a supravegheat de-a lungul intregii sarcini, a fost foarte atent la detalii, a tratat cu seriozitate orice temere sau problema de-a mea, m-a incurajat sa optez pentru nastere naturala. E un profesionist care inspira incredere si protectie si care isi face meseria cu dedicatie.

Am avut noroc si am avut o doctora neonatolog interesata, care mi-a dat sfaturi, m-a incurajat, dar am vazut si alte doctorite care au vizitat o data in 5 zile mamica si care s-au purtat urat, arogant...probabil asteptau bani.

Asistentele de pe sectia de obstretica sunt chiar deosebite, tot respectul pentru ele. Desi nu isi vad capul de treaba ( e o asistenta pe tura la aprox 60 de mamici) se intereseaza de fiecare si fac chiar tot posibilul sa le ajute, fara sa astepte nimic si fara preferinte.

Asistentele de la copii sunt un pic cam dure cu mamicile dar foarte atente cu copiii, le-am vazut in timp ce le faceau baita si nu stiau ca sunt observate si chiar ii dragaleau pe cei mici.

Spitalul incurajeaza alaptarea si contactul timpuriu mama-copil. Aduc copiii la mama cat de repede se poate si nu ii separa decat pentru baita si control. Saloanele sunt majoritatea de 3 paturi cu baie proprie. Daca ar fi sa mai nasc odata as alege la fel.

(Luci, Timisoara)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!