MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in luna iulie pe 22 ( cezariana programata cu 3 zile inainte) la 40 saptamani. Am incheiat contractul in luna februarie si urma sa nasc cu un medic colaborator al spitalului dar in urma unor neintelegeri cu acesta am hotarat cu 3 saptamani inainte sa nasc sa schimb medicul.

Dr Oana Dumitrescu m-a primit cu bratele deschise fara sa ii fie teama ca as putea avea complicatii din cauza unor afectiuni cronice anterioare sarcinii. La 37 saptamani am avut inclus in pretul contractului consultatiile cu medicul neonatolog si medicul anestezist ( Dr. Lutan ).

In ziua nasterii am intampinat un personal profi si un spital cum nu am vazut nici in filme. Curatenie, asistente amabile, cazare in regim single, mancarea in regim de catering si tot ceea ce am avut nevoie si eu si bebe ( camasa de noapte, papuci, hainute, pampersi, etc).

Operatia a durat 30 min, la nici 5 minute de la anestezie am cunoscut-o pe bebe. Am stat la terapie 24 h timp in care am avut cateterul epidural pe care mi se administra tratamentul. Practic nu am simtit nici un fel de durere nici in timpul nici dupa operatie.

Am stat internata 4 zile ( fix cat era stipulat in contract) si nu am platit in plus decat 50 lei gaurile de cercei ale fetitei. Recomand acest spital cu mult drag pentru ca nasterea fetitei mele a fost mai mult decat de vis.

Pe langa bucuria ca mi-am cunoscut fetita am avut parte si de o cazare ca la hotel de 4 stele. :)

Elena (Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste