Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In dimineata zilei de 28 septembrie 2014 m-am prezentat la spital cu bagajelul la mine pentru a aduce pe lume cel de-al doilea baietel al meu fiind programata pentru operatia de cezariana.

Pe la ora 10 a venit doamna doctor si mi-a zis ca imediat ce se va elibera o sala de operatii voi fi chemata, iar pe la ora 12 am fost mutata la ATI si pregatita pt operatie, iar la ora 13:30 am intrat in sala.

La ora 13:50 am auzit primul planset al puiutului meu si eu simteam ca imi sare inima din piept. Primele ore dupa operatie am fost monitorizata si in perfuzii iar dimineata am fost mutata in salon unde era si bebele meu.

Toata lumea de acolo ne-a ingrijit foarte bine, doamna doctor venea zilnic si ma pansa si verifica si starea mea, conditiile au fost foarte bune.

In comparatie cu prima nastere se pare ca spitalul a evoluat foarte mult ca si igiena cat si ingrijire. Aceasta e povestea mea.

(Mirela, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste