Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut anul trecut pe 20 decembrie 2013, o minune de fetita de 3030 grame si 49 cm. Acum are 9 luni si jumatate, imi amintesc cate emotii aveam pentru tot mai ales ca am facut cezariana.

Mentionez ca doctorul a avut evoluat sarcina pe toata perioada de 9 luni si operatia a decurs ok.

Nu am avut complicatii si conditiile din spital au fost bune, copilul era adus sa stea permanent langa mine intr-un patut special amenajat langa patul meu.

Calitatea serviciilor medicale lasa de dorit, deoarece asistentele si infirmierele nu sunt foarte atente cu pacientele si nu mi-a placut modul cum trateaza pacientii cu indiferenta, iar daca li se dau bani imediat reactioneaza.

(Georgiana, Targoviste)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste