MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea este una simpla si frumoasa, 9 luni minunate de asteptare si nerabdare dar cautand si o noua casa pentru bubu mic, marti am fost la control si ups doctora zice te internez ca ai colul deschis si bebe are pe ecograf 4500 g deci facem cezariana.

Dar trebuie sa asteptam declansarea nasterii, bun asteptammm, Miercuri suna banca - vi s-a aprobat imprumutul veniti sa semnati ups.

Joi venit sot, gasit notar in zona spital, facut procura si vineri semna tati actele noului apartament pentru ca eram si din alt judet.

Bun, Sambata vine tati la noi pune cheia noului apartament pe imensa mea burta si zice "uite tati ti-am luat si casa".

Surpriza sambata noaptea spre duminica la 1:25 mai exact am nascut, doctora a ajuns in 15 minute la spital de cand au sunat-o.

Bebe a iesit in urmatoarele 30 minute, un grasan de 4600 g si 56 cm un baiat frumos si sanatos care ne bucura zilele iar acum la 1 an care a fost pe 22 septembrie avem 13 kg si 81 cm.

Conditiile din spital au fost bune, la fel si personalul care a avut grija de noi cu alte cuvinte am avut parte de maini bune.

(Veronica, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste