MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
A fost o poveste frumoasa, o poveste MedLife creată de Dl. Dr. Gica Gheorghe, care ne-a fost si ne este in continuare alaturi, la orice ora din zi si din noapte. Minunea povestii cu "happy-end" se numeste Marco-Alexandru. A cantarit 3890gr si si a masurat 50cm.

Acum, dupa 2 luni si jumatate, undeva pe la 7kg si minim 61 cm. Sunt datele de acum10 zile... ˘

Revenind la povestea noastra, dupa nastere, Marco a fost preluat de domnul doctor Toma Adrian, pentru ca mai apoi sa o cunoastem pe doamna doctor Miruna Georgescu, la Spitalul de Pediatrie MedLife.

La 9 zile de la nastere am zburat amandoi in Franta si ne-am comportat exemplar! Vorbim despre o operatie de cezariana - asa a vrut micutul - care arată impecabil. Credeti sau nu, am refuzat calmante - am martori :)) Cu asta, cred ca am spus totul.

Ideea este urmatoarea: DA, se poate si in Romania! O sa spuneti ca am platit pentru asta... Au mai plătit si alte prietene, la alte clinici... de renume sau SPITALE DE STAT, unde in afara de faptul ca se negociază tariful ca la piata, comportamentul personalului lasa de dorit (n-o spun din auzite!). Si-apoi, fie vorba intre noi: unde nu se plateste?! Si nici peste tot nu intri in sala machiata, aranjata, asteptand sa filmeze sotul venirea pe lume a celei mai importante fiinte din viata noastra :)

Nu cred ca are sens sa va mai vorbesc despre conditiile din rezerva, dar va pot mentiona ca domnul doctor Gica Gheorghe este laudat de toate doamnele asistente, la superlativ. Eu l-am ales intuitiv, avand la dispozitie alti 4 medici de renume, dintre care 2 cu super-recomandari din partea unor prieteni comuni... Nu am gresit!

Concluzionez prin a recomanda cu incredere cel putin personajele povestii mele frumoase, poveste a unui sistem foarte bine pus la punct. ;)

PS: Make-Up-ul a rezistat pana a doua zi, dupa terapie intensiva - nu va ganditi la make-up gen "bamboo", ci cat sa arat bine pentru nepotii si stranepotii mei, cand vor vedea filmarea peste ani :))

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste