MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
12 octombrie 2011 reprezinta una din cele mai frumoase zile din viata mea. Am nascut prin cezariana, la peste 100 km de casa noastra (Ploiesti-Brasov), o fetita de 2760 g si 47 cm. Operatia a fost scurta -25 minute, iar experienta a fost deosebita pentru ambii parinti, deoarece taticul a filmat toata nasterea.

Medicul anestezist Mitrea Liliana m-a supravegheat permanent pe toata durata operatiei. Inainte de operatie am facut testul non stress si ne-au fost prezentati pasii care vor urma. Conditiile clinicii sunt excelente, am stat intr-o rezerva cu 2 paturi, atat eu cat si cealalta mamica am nascut in aceeasi zi, intre noi legandu-se o frumoasa prietenie, amandoua avand cate o fetita.

Rezerva are baie proprie, televizor si masuta pentru infasat. De asemenea se asigura asistenta 24/24. Masa a fost asigurata in sistem catering. Atmosfera este calda si primitoare, iar viitori parinti primesc raspuns la fiecare intrebare.

Toate materialele consumabile pentru mamica si bebelus sunt asigurate de clinica (camasi de noapte,chiar si unele produse de igiena personala, biberoane, hainute bebelus, pampers, ulei, etc). Desi am nascut prin cenzariana, am fost sustinuta in a-mi alapta natural copilul, acest lucru intampandu-se pana la varsta de 2 ani si 2 luni.

Bebelusul a baut laptic din biberon in cele 3 zile de spitalizare doar atunci cand nu ma puteam deplasa la el. De foarte mare ajutor a fost medicul anestezist Maier Maria, care ne sustinea mereu cu sfaturi pentru o recuperere rapida (hidratare si mers pe jos), precum si pentru a ne alapta natural copilul.

In fiecare dimineata aveam vizita medicala pentru verificarea starii de sanatate, precum si vizita medicului neonatolog care informa fiecare mamica despre starea de sanatate a bebelusului. La plecarea din clinica am primit cartea de vizita a medicului neonatolog, avand posibilitatea de a suna si a primi raspuns referitor la cresterea si ingrijirea bebelusului.

Fiecare mamica a primit o brosura cu sfaturi pentru ingrijirea copilului. Le multumim si le suntem profund recunoscatori pentru sprijinul acordat d-nei doctor Tudorache Ioana , precum si intregii echipe medicale care a fost alaturi de noi in cel mai frumos moment al vietii nostre.

(Roxana, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!