Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intr-o dimineata cu soare, fara nicio emotie am plecat cu un sot plin de griji, cu o bunica emotiva si o viitoare nasica nerabdatoare sa isi vada viitorul nepotel si fin. Cand am ajuns doctorita mi-a spus ca am cam intarziat un pic, dar intr-o jumatate de ora eram gata pregatita.

Dar eram atat de linistita incat le-am dat batai de cap doctorilor pentru ca am facut tensiune foarte mare, dar acea tensiune cred ca era urmare a faptului ca spiritul meu se intalnea cu cel al baietelului meu.

Cand mi-am revenit din anestezie mi-am intrebat sotul care a fost scorul Apgar si daca are degetele la maini si picioruse. A doua zi cand am revenit in rezerva din terapie intensiva si mi l-au pus la san pe bebe, primul lucru care l-a facut mi-a zambit, ma mirosise ....eram eu mama, in a carei burtica statuse 9 luni.

Acum cand mai avem un pic si face 5 ani, ii zambeste lui mami la fel de strengareste ca atunci si rade foarte mult, e un copil optimist si vesel, pentru ca stie ca este un copil iubit si dorit de mami si de tati.

Ii multumesc doamnei doctor Popa Mirela pentru tot sprijinul pe care mi l-a dat in timpul sarcinii, dupa ce am nascut si chiar si acum dupa atata timp inca ma mai sfatuiesc cu dumneaei pe probleme ginecologice.

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste