Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Luni dimineata..cu o saptamana jumatate inainte de data stabilita pentru nastere..ma trezesc si parca simt niste dureri. "Nu-i nimic, imi zic! Sigur mi se pare! Si oricum la 12 am programare la ginecolog..o sa vad acolo ce si cum!"

Ma imbrac, ma duc la doctor si..ce sa vezi? Cabinetul inchis! O sun pe doamna doctor, imi da ocupat! Plec..incep sa ma plimb..si dupa o ora jumatate ma suna si isi cere mii de scuze ca a uitat de mine si ca ea era la spital.

"Nu-i bai, zic! Va astept!" Apare dupa vreo 10 minute, ma baga in cabinet si incepe: "Totul e pregatit, pe data stabilita vii si te internezi..tu arati super..du-te si te relaxeaza in ultimele zile...te pup si ne vedem la spital!"

"Doamna doctor..dar...ma cam doare!". Doamna doctor: "Te doare??? Te urc pe masa! Nu trebuie sa te doara nimic! Trebuie sa fii happy!" Ma urca pe masa si..stupoare! 2 cm dilatatie! "Aoleu! Te duci acasa..iei o pastila de dureri, stai in pat, si daca nu iti trece ma suni!"

Plec de la cabinet, ma urc in autobuz (ca doar taxiul nu l-am nimerit :)))), ascult sfaturile de vreo 2-3 ori si pe la ora 8 s-a hotarat sa ma cheme la spital ca sa nu ma lase sa ma chinui toata noaptea. Nu va zic ca inainte de asta, am coborat la finul nostru la etajul 4, am mancat o felie de pizza (pt ca era ziua lui), dupa care m-am scuzat ca nu mai pot ramane, pentru ca trebuie sa merg la spital sa nasc.

Nu va puteti imagina fetele invitatilor de la petrecere, iar sarbatoritul nu m-a crezut pana cand sotul meu nu i-a aratat poza cu noul membru al familiei. :))

Am plecat spre spital unde doamna doctor m-a asteptat, m-a bagat in sala de operatii (din cauza problemelor mele lombare mi s-a interzis nasterea naturala, desi imi doream din tot sufletul), si printre discutii despre sarmale, cozonac si altele, a aparut si broscoiul meu! Mic, vanat si suparat ca l-am trezit din somn, dar cu toate astea frumos si iubit!

(Diana, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste